Csatlakozzon a levelezési listánkhoz és kapjon

15% az első rendelésedet

Kód küldése e-mailben. Ez a kód csak egyszer használható. Az értékesítési tételeken érvényes, de nem használható más kódokkal együtt.

közel

* Feliratkozással beleegyezel, hogy e-maileket kap tőlünk
és a miénk Adatvédelmi irányelvek>


Vichy Gingham teljes támogatási DH kupak

£ 66.00


Vichy Gingham teljes támogatási DH kupak

£ 66.00

Méret

Franciaországban tervezett és kézzel készített, a Louisa Bracq által létrehozott VICHY teljes pohár melltartó a Parisienne Chic bemutatója a D-H csésze számára. Technikailag úgy tervezték, hogy kényelmes és funkcionális legyen, ez a melltartó egyszerűen "tökéletes illeszkedés".

A VICHY teljes csésze melltartó tökéletesen illeszkedik a luxus örökkévaló viseletéhez, amely nem illik a Mimi Holliday kollekcióba, és ezért nagyon izgatottak vagyunk arra, hogy a Mimi Holliday mellett szállítják ezt a gyűjteményt. A D-hez a H csésze viselőhöz ez messze mimi kedvenc választása a nagyobb pohár viselőjének. A Mimi HQ csapata a testvéreknek egy viselő próbát biztosít, hogy megbizonyosodjon arról, hogy egyszerűen, tökéletesen illeszkednek és kényelmesek, most már az Ön számára a következő méretek helyszíne.

A jet-fekete és a fényes fehér ginghamból készült csészék lefedik a csészéket, és végigmegyek a hevedereken, és egy középső elülső íjjal van kialakítva, egy kis kristálygal. Az erős mellbimbó melletti szépen és gyakorlatilag támogatja a csészék emelését, ami csodálatos felfelé hasadást és nagy kör alakú, kiváló sziluettet biztosít a ruhák alatt. Az 32FF-nál viselt próba repülõ színekkel telt el, és a nap végén még kényelmes volt.

Francia tartományban a méretek kissé eltérőek. Az 32-38 méretaránya a D csészéktől a H-ig terjed. Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem jönnek DD csészékbe, a béke a következő csészébe kerül, például egy 32FF csésze 32G csésze lesz.

Sajnos már nem kínálunk ingyenes ajándékcsomagolást az Eladó termékekre. A nem eladással ellátott tételek bármely megrendelése ingyenes ajándékcsomagolással kerül elküldésre. Ha meg szeretné vásárolni a Ajándékcsomagolásunkat, kérjük, kattintson ide Mimi Holliday Ajándékcsomagolás>

Az Ön megrendelése diszkréten érkezik a küszöbön, szépen csomagolva egy elegáns, elefántcsont ajándékcsomagba, egy dombornyomott Mimi Holliday logóval, melyet csillogó arany szegéllyel kereteznek. Minden elemet puha, fehér szövetpapírba csomagolnak, és egy luxus, őszibarack grosgrain szalagot egy elülső ízletes íjba köt. Adj ajándékba? A szerelem szív alakú ajándékcímke a tökéletes befejező érintés.

UK 2-3 munkanapok £ 5 (több mint £ 50 rendelés)
EURÓPA 2-3 munkanapok £ 15 (több mint £ 100 rendelés)
USA 3-5 munkanapok £ 20 (több mint £ 120 rendelés)
A VILÁG RÉSZE 3-5 munkanapok £ 20 (több mint £ 120 rendelés)
Ausztrália, Új-Zéland, Japán
3-5 munkanapok £ 25 (több mint £ 150 rendelés)

Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a fent említett idő alatt teljesítsen. Azonban az eladások és a szezonális bevásárlási napok ideje alatt, kérjük, engedje meg még egy kis időt a szállításra.

Ajánlunk INGYENES VISSZATÉRÍTÉSEK ÉS KERESKEDÉSEK csak az Egyesült Királyságban és Európában *! Egyszerűen használja a csomagban található előre fizetett visszaadott matricát. Újra csomagolja be az elemeket és az ajándékdobozt biztonságosan, tegye vissza a visszaküldési címkét egyértelműen a visszatérő parcella külvilágába, majd vigye be a helyi postahivatalba, megtartva a postai igazolást és küldje vissza nekünk ingyen. Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudunk kompenzációt nyújtani, ha nem kapjuk meg az elemet a postai igazolás nélkül. Vásárlás a világ más részeitől? További részletekért kérem lapozgasson a menüben; szülőknek szóló egyéni ajánlatokat pedig a Kattintson ide a teljes Általános Szerződési Feltételekhez>

Vásárlói vélemények

Még nincs vélemény Írja meg véleményét

Kosárba helyezett cikk

Folytatni a vásárlást Az Ön kosara megtekintése