Csatlakozzon a levelezési listánkhoz és kapjon

15% az első rendelésedet

Kód küldése e-mailben. Ez a kód csak egyszer használható. Az értékesítési tételeken érvényes, de nem használható más kódokkal együtt.

közel

* Feliratkozással beleegyezel, hogy e-maileket kap tőlünk
és a miénk Adatvédelmi irányelvek>


Elise Rose Twinkle Balconnette melltartó

£ 63.00


Elise Rose Twinkle Balconnette melltartó

£ 63.00

Méret

Franciaországban tervezett és kézzel készített, az ELISE balconnette melltartó, amelyet Louisa Bracq készített, a Parisienne chic.

Tökéletes a luxus mindennapos viseletéhez, a balconnette melltartó olyan stílus, amelyet nem kínálunk a Mimi Holliday termékcsaládban, és ezért nagyon izgatottak vagyunk, hogy a Mimi Holliday mellett szállítjuk ezt a gyűjteményt.

Finom szaggatott rózsa és réz hímzett puha tüllből készült, amely lefedi a csészéket, és felemeli a pántokat, és finom szatén középső elülső íjjal keretezi. Gyönyörűen és gyakorlatilag támogatja a fiatalokat a mellszobor, amely lehetővé teszi, hogy a csészék jó emelést kapjanak, ami csodálatos felfelé hasadást eredményez. Ez nem egy húzódó melltartó, ami hamis boob forgatókönyvet hoz létre, ez a melltartó egy okos felvonóval rendelkezik, és a dekoltázsodat mennyei megjelenésűvé teszi.

Francia tartományban a méretek kissé eltérőek. Az 32-38 méretaránya a B csészéktől F-ig terjed. Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem jönnek DD csészékbe, a béke a következő csészébe kerül, például egy 32dd lesz 32E.

Sajnos már nem kínálunk ingyenes ajándékcsomagolást az Eladó termékekre. A nem eladással ellátott tételek bármely megrendelése ingyenes ajándékcsomagolással kerül elküldésre. Ha meg szeretné vásárolni a Ajándékcsomagolásunkat, kérjük, kattintson ide Mimi Holliday Ajándékcsomagolás>

Az Ön megrendelése diszkréten érkezik a küszöbön, szépen csomagolva egy elegáns, elefántcsont ajándékcsomagba, egy dombornyomott Mimi Holliday logóval, melyet csillogó arany szegéllyel kereteznek. Minden elemet puha, fehér szövetpapírba csomagolnak, és egy luxus, őszibarack grosgrain szalagot egy elülső ízletes íjba köt. Adj ajándékba? A szerelem szív alakú ajándékcímke a tökéletes befejező érintés.

UK 2-3 munkanapok £ 5 (több mint £ 50 rendelés)
EURÓPA 2-3 munkanapok £ 15 (több mint £ 100 rendelés)
USA 3-5 munkanapok £ 20 (több mint £ 120 rendelés)
A VILÁG RÉSZE 3-5 munkanapok £ 20 (több mint £ 120 rendelés)
Ausztrália, Új-Zéland, Japán
3-5 munkanapok £ 25 (több mint £ 150 rendelés)

Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a fent említett idő alatt teljesítsen. Azonban az eladások és a szezonális bevásárlási napok ideje alatt, kérjük, engedje meg még egy kis időt a szállításra.

Ajánlunk INGYENES VISSZATÉRÍTÉSEK ÉS KERESKEDÉSEK csak az Egyesült Királyságban és Európában *! Egyszerűen használja a csomagban található előre fizetett visszaadott matricát. Újra csomagolja be az elemeket és az ajándékdobozt biztonságosan, tegye vissza a visszaküldési címkét egyértelműen a visszatérő parcella külvilágába, majd vigye be a helyi postahivatalba, megtartva a postai igazolást és küldje vissza nekünk ingyen. Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudunk kompenzációt nyújtani, ha nem kapjuk meg az elemet a postai igazolás nélkül. Vásárlás a világ más részeitől? További részletekért kérem lapozgasson a menüben; szülőknek szóló egyéni ajánlatokat pedig a Kattintson ide a teljes Általános Szerződési Feltételekhez>

Kosárba helyezett cikk

Folytatni a vásárlást Az Ön kosara megtekintése