Csatlakozzon a levelezési listánkhoz és kapjon

15% az első rendelésedet

Kód küldése e-mailben. Ez a kód csak egyszer használható. Az értékesítési tételeken érvényes, de nem használható más kódokkal együtt.

közel

* Feliratkozással beleegyezel, hogy e-maileket kap tőlünk
és a miénk Adatvédelmi irányelvek>


E-ajándék kártya

£ 50.00


E-ajándék kártya

£ 50.00

Méret

Vásárlás valakinek, de nem biztos benne, hogy mit adhat nekik? Adjon nekik ajándékot a választásnak egy Mimi Holliday ajándék kártyával. Az ajándékkártyát a kedvezményezett a bevásárlókártyával megváltja az Ajándékkártya egyedi kódjának beírásával.

Kérjük, vegye figyelembe: az ajándékutalványt nem küldi automatikusan a címzettnek. Kijelentkezéskor győződjön meg róla, hogy beírja az e-mail címét az Ügyfél adatai közé. Ezután megkapja az átvételi elismervényt és egy kísérő e-mailt egy ajándékkártyával ellátott linkre, amelyet azután a címzettnek továbbadhat, amikor és amikor akarja. (Due a csalás elleni védelemre, az ajándékkártyákat nem küldjük azonnal a tranzakció után. Kérjük, engedélyezze az 24 órát, hogy megkapja ajándékkártya e-mailjét.) Köszönjük.

Sajnos már nem kínálunk ingyenes ajándékcsomagolást az Eladó termékekre. A nem eladással ellátott tételek bármely megrendelése ingyenes ajándékcsomagolással kerül elküldésre. Ha meg szeretné vásárolni a Ajándékcsomagolásunkat, kérjük, kattintson ide Mimi Holliday Ajándékcsomagolás>

Az Ön megrendelése diszkréten érkezik a küszöbön, szépen csomagolva egy elegáns, elefántcsont ajándékcsomagba, egy dombornyomott Mimi Holliday logóval, melyet csillogó arany szegéllyel kereteznek. Minden elemet puha, fehér szövetpapírba csomagolnak, és egy luxus, őszibarack grosgrain szalagot egy elülső ízletes íjba köt. Adj ajándékba? A szerelem szív alakú ajándékcímke a tökéletes befejező érintés.

UK 2-3 munkanapok £ 5 (több mint £ 50 rendelés)
EURÓPA 2-3 munkanapok £ 15 (több mint £ 100 rendelés)
USA 3-5 munkanapok £ 20 (több mint £ 120 rendelés)
A VILÁG RÉSZE 3-5 munkanapok £ 20 (több mint £ 120 rendelés)
Ausztrália, Új-Zéland, Japán
3-5 munkanapok £ 25 (több mint £ 150 rendelés)

Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a fent említett idő alatt teljesítsen. Azonban az eladások és a szezonális bevásárlási napok ideje alatt, kérjük, engedje meg még egy kis időt a szállításra.

Ajánlunk INGYENES VISSZATÉRÍTÉSEK ÉS KERESKEDÉSEK csak az Egyesült Királyságban és Európában *! Egyszerűen használja a csomagban található előre fizetett visszaadott matricát. Újra csomagolja be az elemeket és az ajándékdobozt biztonságosan, tegye vissza a visszaküldési címkét egyértelműen a visszatérő parcella külvilágába, majd vigye be a helyi postahivatalba, megtartva a postai igazolást és küldje vissza nekünk ingyen. Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudunk kompenzációt nyújtani, ha nem kapjuk meg az elemet a postai igazolás nélkül. Vásárlás a világ más részeitől? További részletekért kérem lapozgasson a menüben; szülőknek szóló egyéni ajánlatokat pedig a Kattintson ide a teljes Általános Szerződési Feltételekhez>

Kosárba helyezett cikk

Folytatni a vásárlást Az Ön kosara megtekintése