Iratkozzon fel a Mimi világára

és élvezze

luxus fehérnemű és gyönyörű fürdőruha frissítések e-mailben

közel

* Feliratkozással beleegyezel, hogy e-maileket kap tőlünk
és a miénk Adatvédelmi irányelvek>

Visszatér

Bármely rendelési lekérdezéshez kérjük, küldjön e-mailt a team@mimiholliday.com címre, és mihamarabb válaszolunk. Köszönöm.

Örömmel kínálunk Szabad visszatérés Egyesült Királyság és Európa *

Vásárlás az Egyesült Királyságból és Európából *? Csak használja a csomagban található előtörlesztett matricát. Újra csomagolja be az elemeket és az ajándékdobozt biztonságosan, tegye vissza a visszaküldési címkét egyértelműen a visszatérő parcella külvilágába, majd vigye be a helyi postahivatalba, megtartva a postai igazolást és küldje vissza nekünk ingyen. Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudunk kompenzációt nyújtani, ha nem kapjuk meg az elemet a postai igazolás nélkül.

Azt is biztosítjuk Ingyenes cserék csak belül. Visszatérési politikánkhoz hasonlóan egyszerűen küldje el az elemet az ingyenes visszatérési matrica segítségével, és a csere elemeket ingyenesen elküldjük. Felhívjuk figyelmét, hogy a későbbi csere költségeit nem fedjük le - tranzakciónként csak egy ingyenes csere áll rendelkezésre.

A nemzetközi ügyfelek felelősek azokért a költségekért, amelyekért cserébe szállítottak vissza. Kérlek keress fel team@mimiholliday.com Ha többet akarsz tudni.

* Bizonyos szolgáltatói szállítási korlátozások miatt nem tudunk még ingyenesen visszatérni Európából. Kérjük, ellenőrizze ezt a listát, hogy lássa, hogy jogosult-e. Egyesült Királyság, Ausztria, Belgium, Cseh Köztársaság, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Németország, Görögország, Magyarország, Izland, Írország - Olaszország, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Málta, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Portugália és Románia , Szlovákiában, Szlovéniában, Spanyolországban, Svédországban és Svájcban.

Csak az 2kg maximális súlyáig terjedő csomagok térítésmentesen vehetők igénybe. A négyzet vagy téglalap alakú parcelláknak a következő méreteknek kell megfelelniük: Minimális méretek: 140mm x 90mm. Hossz + mélység + szélesség = nem nagyobb, mint 900mm; egyetlen méretnél sem nagyobb, mint az 600mm.

Vásárlás a világ bármely más országából? Még mindig várjuk, hogy visszatérjenek vagy cseréljenek, de nem kínálunk ingyenes kézbesítési szolgáltatást a visszatérésekhez vagy a cserékhez. Taz ügyfél viseli az áru visszaküldésének költségeit és az esetleges cseréjét. Ha úgy dönt, hogy visszaadja nekünk a termékeinket, a mellékelt matricát a címünkre használhatja a csomagodon. A Mimi Holliday London Kft. Nem vállal felelősséget a szállítás során elvesztett termékekért. Javasoljuk, hogy az árut regisztrált postai úton küldje el.

Szeretjük a hallást tőled, ezért ha bármilyen kérdése van, akkor csak egy telefonhívás vagy egy e-mail küldés. Lépjen kapcsolatba velünk a + 44 (0) 207 636 7060 vagy a team@mimiholliday.com, az 9am-5-tól: 30-ig, Mon-Fri, GMT.

Általános szerződési feltételek

 • Ha bármilyen módon elégedetlen vagy a megrendelt áruval, akkor kicseréljük, vagy teljes visszatérítést kapunk, feltéve, hogy az átvételt követő 14 naptári napon belül visszajuttatja azokat. Az 22nd november után elhelyezett összes megrendelés a karácsonyi nap után érvényes 14 naptári napokra érvényes.
 • Kérjük, győződjön meg róla, hogy a nadrágot a saját fehérneműjén próbálják kipróbálni. Minden árut vissza kell adni, nem mosható, minden címkével együtt. A guruló matricát semmilyen módon nem szabad eltávolítani vagy manipulálni.
 • A Mimi Holliday összes harisnya nem visszatéríthető és nem cserélhető.
 • Csak a tiszta állapotban visszaküldött tételeket tudjuk visszatéríteni. A küldeményt vissza kell küldeni, az ajándékcsomagolásban és a csomagolásban.
 • Az E-ajándékkártyák nem visszaválthatóak, és nem cserélhetők készpénzre.
 • A csereelemek nem lesznek ajándékba dobva, ezért meg szeretné tartani a dobozt az eredeti megrendeléstől.
 • Minden hitelnapló csak 6 hónapokra érvényes, és csak teljes árú tételek esetén érvényes. A hiteljegy használatához kérjük, lépjen kapcsolatba velünk team@mimiholliday.com.
  • Felhívjuk figyelmét, hogy azok a országok, amelyek nem jogosultak szabad bevallásra, az ügyfél felelős az elem visszaszolgáltatásáért. A csere ingyenes.
  • Ha már nincs kitöltési űrlapja, mellékeljen jegyzetet megrendelésével, nevével, címével, telefonszámával, e-mail címével, a visszatérés okaival és a visszatérítéssel vagy cserevel kapcsolatos részletekkel. Egyébként nem tudjuk, ki vagy!
  • Célunk az összes visszatérítés feldolgozása az átvétel napjától számított 3-5 munkanapon belül. A visszatérítésből eredő bármely pénzösszegnek az 5-10 munkanapon belül kell megjelennie az Ön bankszámlakivonatában (Kérjük, vegye figyelembe, hogy a visszatérítési időt a kártyakibocsátók is előírják, és nem tartoznak ellenőrzés alá).
  • A Mimi Holliday London Kft. Nem térít meg szállítási költségeket.
  • Ha úgy gondolja, hogy az Ön árui hibásak, megvizsgáljuk őket, és e-mailben vagy telefonon kapcsolatba lépünk Önnel, hogy megbeszéljük a megfelelő felbontást.
  • A Mimi Holliday London Kft. Nem tehető felelőssé a szállítás során elveszett tárgyakért. Javasoljuk, hogy az árut regisztrált postai úton küldje el. Ha a Free Returns címkét használja, meg kell őriznie a postaköltség igazolását.
  • Ha cserére van szüksége, akkor az 3-5 munkanapokon belül felveszi Önnel a kapcsolatot az áru átvételét követően.

  Kérjük, küldje vissza az árut:

  Mimi Holliday London Ltd,
  54a Belsize sugárút,
  London, NW3 4AE

  A visszatérítési irányelvünkre vonatkozó további információkért kérjük hívja az 020 7636 7060 vagy az e-mail címét team@mimiholliday.com

  Kosárba helyezett cikk

  Folytatni a vásárlást Az Ön kosara megtekintése