Iratkozzon fel a Mimi világára

és élvezze

luxus fehérnemű és gyönyörű fürdőruha frissítések e-mailben

közel

* Feliratkozással beleegyezel, hogy e-maileket kap tőlünk
és a miénk Adatvédelmi irányelvek>

Bra Guide

Háromszögű melltartó

Háromszögű melltartónk egy pár változata van; a rosszindulatúak, akik elölről rögzítenek, a finom csipkével a vállig csúszik; kecses csészék és azok, amelyek alátámasztják a testet. Mindegyikük kényelmes, nyugodt és nagyon szexi. A kis csészék már tudják, hogy a különbözõ stílusok között tudnak átbukkanni, de a nagyobb poharak talán nem veszik észre, hogy õk is élvezhetik a tekintetüket. Javasoljuk, hogy a D felett (ha tetszik ezeknek a kinézetnek) a csészéket próbáljuk meg a vastagabb sávon a mellszobor alatt, és keressük meg, ahol megjegyezzük, hogy ez egy "erős" csipke. Adjon neki egy örvényt, túl szép ahhoz, hogy ne!

Háromszög briliánsok Mimi Holliday Luxus Designer Fehérnemű

Párnázott Push-Up Bra

A Mimi Holliday párnázott pántos melltartó zseni a vágásban. Ez egy melltartó, amely felemel és elegáns hasítást eredményez. A párnázás ebben a darabban kb. 1cm értékű természetes pamut, így simán, anélkül, hogy drasztikusan hozzáadná a sziluettjét. Az alak azt jelenti, hogy a "merülés" azt jelenti, hogy a középső fel (a középső síklap a csészék között) szűkebb, és többet mutat a dekoltázsból, mint a többi csésze, és a színpadot a szemet öntő hasításra állítja. Műszakilag beszél; a csészék kétrészes kézzel vágott minta, vízszintesen futó varrással. A tiszta selyem stílusban a varrást láthatóvá tesszük egy couture-érzésre. A párnázott felhúzás a mellszoborra lecsökken, ezért néha csipkefedeletet adunk hozzá, hogy tökéletesen illeszkedjünk, elkerülve a túlcsordulást vagy a mellbimbók elhagyását. Emlékezzünk, hogyan mondtuk el neked hogy a felemelés nem a padding-ben van? Nos, ez azt jelenti, hogy nagyszerű minden méretben - ez a legjobb eladó tíz éve! Minden nő megérdemli a Mimi Holliday párnázott-Push Up-ot.

Bélelt Push-Up Bras | Mimi Holliday Luxus Designer Fehérnemű

Komfort Bra

A Mimi Holliday nemzetközi legjobbja több mint tíz éve; A Comfort Bra a királynő a földön a Unpadded. Komolyan, nem csak azt mondjuk. Az 28B-től az 40E-ig és egy GG-ig, ez a melltartó komoly üzlet a legszebb, szexi, buja, minden lehetséges módon. Úgy tervezték, hogy úgy illeszkedjen, mintha szabott lenne. A Mimi Holliday Comfort Bra egy egyrészes, csipkéből és tiszta selyemből készült csavart csésze. Teljesen támogató és szelíd felemelkedés és természetes hasadás, a mell ül és kényelmes a szexilikusan félpompás pohárban. Igen, ez így van ... csak azért, mert a kényelemért neveztük el, nem jelenti azt, hogy nem csak olyan jó az esti harisnyanadrág, mint a klasszikus nadrág a nap folyamán. Mindig szép, egész idő alatt.

Comfort Bras | Mimi Holliday Luxus Designer Fehérnemű

Vállrúd

Hallgassa meg a nagy melleket! A vállrúd minden méretben csodálatos, de fogadom, hogy nem számítottál arra, hogy ez a melltartó HEAVENLY a teltebb csészékért. Tökéletesen kialakítva, hogy támogassa a csésze alapját a váll fölé és fölé, finom, de jelentős szerkezeti támaszt nyújt a mellszoborhoz. Az alvás lóg, lenyűgöző csipkével borítva. Ez a stílus csodálatosan sima felületet nyújt nagy felemelkedéssel és természetes hasítással. Minden vállrúd gyönyörű támogatást nyújt, de extra, extra erejű, válasszon olyan stílust, amelyet "erős befejezni" csipkének tartunk. Ez egy igazán kényelmes melltartó. Ne csoda, hogyan működik a ruhák alatt - mutasd meg! A csipke szegélye hűvös rétegződést és merész figyelmeztetést nyújt az elrejtettek alatt.

Vállrúd | Mimi Holliday Luxus Designer Fehérnemű

Erkély Bra

A Mimi Balkon Bra-k ismertek az illeszkedésükről. A két részből álló panel és a vízszintes varrással kialakított erkély tökéletes a mellszobor felemelésére, a csésze alján lévő nyomással. Erkély Melltartó, a mellük tetején egyenes vonallal. Gyönyörködjön ruhában. Az erkély sekélyebb csészéje kellemes választás egy kisebb mellszobor számára, amely növeli a sziluettet és felemeli a mellszövetet. A Mimi Holliday erkélyet kedvelik a szelíd selyempántok, a tökéletesen felépített illeszkedés, és több, mint a pamut bélelt poharak lágysága. Próbálja ki magának, és mondja el nekünk, hogy tévedünk-e.

Erkély Bra | Mimi Holliday Luxus Designer Fehérnemű

Maxi Bra

Ez a melltartó igaz a nevéhez - maximális támogatás, maximális kényelem és maximális csábítás. Tökéletes a teljes mellkas mellé, a maxi melltartónak minden megfelelő összetevője biztosítja, hogy szexi és támogatott legyen, beleértve a puha, selyemből készült széles pántokat, a hárompaneles kialakítást, a hátsó hátsó horoghorgonyokat és a legjobb teljesítményű csipkét a Mimi Holliday aláírása tiszta selyem minták. Természetes felemelkedéssel a maxi melltartó második bőrnek érezheti magát, legyen az 28FF vagy 40E. Ez a melltartó annyira puha ... nem hiszed, hogy viseli. A tervezők viselik, ezért működnie kell!

Maxi Bras | Mimi Holliday Luxus Designer Fehérnemű

Anyasági melltartó

A terhes és szoptató anyáknak gyorsan válik a magas divat kedvéért, Mimi Holliday selyem szoptatós melltartója teljes funkcionalitást és kényelmet ígér, és semmilyen áldozatot nem hagy a stílusban. A tiszta selyem szuperfinom szalaghálóval vagy csipkével díszített tiszta selyemkombinációjának bemutatásához ez a melltartó luxus és stílussá teszi a szülési fehérneműt. A szülési melltartó a Mimi Holliday egyedülálló formatervezését kínálja, beleértve a védett Discrete Panel-et a mellszobor felett, és az elegáns arany szíjkapcsolók. A viselők szeretik a valóban divatos lehetőségeket a szülési kopásokban, és képesek megtartani kényelmesen elrejtve minden forgatókönyvben. Damaris Evans tervezte első gyermekének születése után, Kitty.

Anyasági mellek | Mimi Holliday Luxus Designer Fehérnemű

Kosárba helyezett cikk

Folytatni a vásárlást Az Ön kosara megtekintése