Iratkozzon fel a Mimi világára

és élvezze

luxus fehérnemű és gyönyörű fürdőruha frissítések e-mailben

közel

* Feliratkozással beleegyezel, hogy e-maileket kap tőlünk
és a miénk Adatvédelmi irányelvek>

Rólunk

DAMARIS EVANS

Alapító és kreatív igazgató

A Notting Hill-ben született és nevelkedett, Damaris Evans a konyhai asztalról kezdte a címkéjét, nem kevesebb, mint egy 5,000 támogatás a Prince's Trusttől az 2001-ban. A Damaris Kft. Most egy nemzetközi kreatív erőművé vált, amely a brit design zászlaját lenyűgözi egy hihetetlen 37 országban. Megnyerték az Elle Style Award "Az év fiatal vállalkozása" címet viselő gyűjteményt, a "Princes Trust" című "Inspire and Mentor" Marie Claire kampány győztese és személyes meghívása, hogy találkozzon felségvese, a II. Erzsébet királynővel Buckingham palotájában hogy megünnepeljék a brit design ünnepeit.

Az 2003-ban óriási kereslet mutatkozott be Mimi Holliday számára, amely diffúziós vonalat teremtett Damaris luxusjához. Ugyanaz a vad, kreatív, márka-etika, és a Damaris kivételes illeszkedésének fenntartása érdekében Mimi Holliday híres lett. A márka nemzetközi szinten megtalálható az 400 márkaképviseleteken. A hetvenkilenc méretben kínált Mimi Holliday címke elkötelezett a hűvös, megközelíthető fehérnemű megteremtésében, kivételes minőségben minden nő számára. Mimi Holliday most diverzifikált a beachwear, a szülési, a hálóruha és a loungewear.

"Az avantgárd fehérneműnek meglepődnie kell. Meg kell nyomnia a tervezési határokat. A fehérnemű révén egy nő megmutatja igazi stílusát. Integrált, hogy az én formatervem fényűző, szórakoztató, érdekes, hűvös és alapvetően funkcionális. "

DAMARIS EVANS

Decemberben 2017, Mimi Holliday megnyitotta debütáló boltját London Primrose Hill-ben. Gyere és látogasson el hozzánk, és tapasztalja meg a Mimi világát. A luxus alsó fehérnemű wonderland, stílusos fürdőruha és kiegészítők.

ÚTMUTATÁSOK>

"A divatcsomag és a hírességek megőrülnek. Damaris előtt egy melltartó volt egy melltartó, és egy nadrág egyszerűen egy nadrág.

VOGUE

"A fehérneműs királynő ... Damaris forradalmasította a fehérnemű táját és elvitt minket a hosszú elfogadott normán kívül. A névtelen Damaris fehérneműt megelőzően nem volt olyan, mint egy bow-back pulóver, a világ soha nem hallott az alsó hasításról, a fűzős nyakkendő nem létezett, és a "csillag" pulóverek elképzelhetetlenek voltak.

TATLERKosárba helyezett cikk

Folytatni a vásárlást Az Ön kosara megtekintése