Iratkozzon fel a Mimi világára

és élvezze

luxus fehérnemű és gyönyörű fürdőruha frissítések e-mailben

közel

* Feliratkozással beleegyezel, hogy e-maileket kap tőlünk
és a miénk Adatvédelmi irányelvek>

Vissza Mimi blogjához

A Cold Snap Mimi stílus megmaradása

Március 04, 2018

Luxus testek és Bodysuits | Mimi Holliday tervezői fehérnemű

Hölgyek, hogy hideg van! Ha küszködik, hogy a hófészek között maradjon, ne féljen!

Segítünk abban, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy mesésnek érzed magad anélkül, hogy megfáztad volna. Ne érje el a termikus mellényedet, Mimi alternatívája megkérdezi, hogy mit viseltek mindezen években ...

A világ legtisztább selyemből és a legpuhább fűszálakból készült Mimi Bodies egy lány legjobb barátja többféleképpen, mint egy. Stílusaink biztosítják az egész napos kényelmet és a leghűségesebb illeszkedést minden fontos helyen. Egy olyan darab, amelyet olyan közel viselsz a bőrhöz, nemcsak fényűzőnek kell lennie, hanem más bőrnek is, és ott, ahol az általunk használt anyagok jönnek be; a világ legszebb szállítóitól származik abszolút kényelemért és luxusért.

A Mimi Testnek nem kell olyan ruhadarabot készítenie (vagy valaki más)

Az év chillier hónapjaiban a Body tökéletes darab a praktikus, de stílusos rétegzéshez. Csúsznak egybe, majd egy farmert és egy kasmír jumpert - hey-presto! Szép, mégis kielégítő a bőrön. A Leavers Csipke, a világ legszebb, puszta hálója, tiszta selyemkendő és kézzel készített exkluzív hímzés, akkor úgy érzed, csomagolva, anélkül, hogy a stílus és a legszebb anyagok körül.

Bárki, aki azt mondja, hogy a rétegzést nem lehet stílusosan csinálni, nem volt saját Mimi teste.

Kamikaze Cracker

Ez a show-stop, ultra-luxe testet a legkiválóbb Leavers Csipkéből állítják elő, szuper pászmás hálóval és tiszta selyem díszítéssel. A pearlescent ombre-hangok mesmerizing felhívja a szemét a megfelelő helyekre, és a csészék nem vezetékesek a természetes, sima felülethez. A hátán egy gyémánt kivágott mélyen eléri a hátsó talpát, ahol még finomabb kardigán csipke várja. Egyetlen aranyapoccsal rögzítve, ez a test a tökéletes átmeneti darab, amely a ruhák alatt alakítja és simítja, és felsőruházatként nyilatkozik.

Kamikaze Cracker Body | Mimi Holliday Luxus Designer Fehérnemű

Mojito Beau

Ez a show-stop, ultra-luxe testet a legkiválóbb Leavers Csipkéből állítják elő, szuper pászmás hálóval és tiszta selyem díszítéssel. Mesés elefántcsont virágok virágzik a testen, rajzolja a szemet a megfelelő helyekre, és a csészék nem vezetékes egy természetes, sima felületre. A hátán egy gyémánt kivágott mélyen eléri a hátsó talpát, ahol még gyönyörű elefántcsont csipke várja. Egyetlen aranyapoccsal rögzítve, ez a test a tökéletes átmeneti darab, amely a ruhák alatt alakítja és simítja, és felsőruházatként nyilatkozik.

Mojito Beau Body | Mimi Holliday Luxus Designer Fehérnemű

Hattyúk tava

Visszajönnek. A mi kedvelt hattyúink az új szezonra nagyon várt visszatérést hajtanak végre, és kicsit átalakultak. Szó szerint. Kézzel készített, exkluzív hímzett hattyúk lecsökkentették, koronázó melltartót és nadrágot, minden elegáns dicsőségben, tökéletes esküvői lehetőséggel. Ha utoljára szereted őket, most szeretni fogod őket.

Swan Lake Body | Mimi Holliday Luxus Designer Fehérnemű

Beau Daiquiri

A szezon egyik kedvenc darabja, Beau Daiquiri aláfutott teste egy nyilatkozat, majd néhány. Vágott ugyanolyan mintázattal, mint a legelismertebb Comfort Bra, a csészék vezetékes és darts a hihetetlen támogatás és alakítás. A hímzett karmazsin és a "szerelem" betűk átmegyek szuper finom hálón, mindenütt, kivéve a középső régiót, ahol a háló tantalizálóan egyszerű. A hátán egy gyémánt kivágás fokozza a sziluettet, és így még inkább hímzett szíveket tesz. A karosszériát klasszikus horog-és szemvédő zárral rögzítik hátul, alatta pedig a poppers.

Beau Daiquiri Body | Mimi holliday luxus designer fehérnemű

VEDÜK AZ ÖSSZES SZERVEK>

<Vissza a Mimi fehérnemű bloghoz

Mint a mi történetünk?

Csatlakozzon a chathez, szívesen hallanánk a gondolataidat.

* Egy ügyfélre korlátozva

0 Comments

  • Még nincs hozzászólás. Legyen Ön az első, aki hozzászólást írt ehhez a cikkhez!

Kosárba helyezett cikk

Folytatni a vásárlást Az Ön kosara megtekintése