Iratkozzon fel a Mimi világára

és élvezze

luxus fehérnemű és gyönyörű fürdőruha frissítések e-mailben

közel

* Feliratkozással beleegyezel, hogy e-maileket kap tőlünk
és a miénk Adatvédelmi irányelvek>

Vissza Mimi blogjához

Ismerd meg: A vállrúd

Február 18, 2018

A tökéletes melltartó megtalálása olykor úgy tűnik, mint egy leküzdhetetlen feladat. Hátméretek, csésze méret, testvérméretek? Párnázott vagy nem párnázott, vezetékes vagy nem vezetékes? Háromszög, Push-Up, erkély? Tudjuk, hogy kissé megdöbbentőnek érzi magát, ha csak azt szeretné tudni, hogy melyik működik te.

Ebben a harmadik részletében a Mimi Bra Guide, mi mindannyian csipkével beszélünk Vállrúd, kedvence a Mimi HQ minden lányának kezdete óta, és az egyik, hogy megpróbálja magát.

A tervező, alapító és kreatív igazgató, Damaris Evans elmagyarázza a kedvenc melltartójának profikját, hogy viseljenek nap mint nap - a vállrúd.

Ha a melltartó | Mimi Holliday Luxus Designer Fehérnemű

Coco Loco vállrúd - Hamarosan!

Mimi Holliday vállrúdja erős eladó volt az elmúlt 10 években, ez a Mimi sikeres nyertes alakja. Nem az új ügyfelek klasszikus választéka, mivel a divat előre halad, miután ajánlott és felszerelte, könnyedén válthat ki nem.

Vállrúd | Mimi Holliday Luxus Designer Fehérnemű

A Mimi HQ a melltartó tökéletes mellényt ajánlja minden nap melltartó, azzal a kis extra támasszal, és egy kicsit jobban megölel a melltartóban, mint a kényelmes melltartó. A vállráncolattal ellátott egyik dákó, ha a blúz vagy a V-nyak pólója van, a gyönyörű csipke átgázol egy gyönyörűen elegáns és női décolletage-ot.

"Tíz év alatt a vállrúd felszerelése az ügyfeleken, senki, beleértve a felemelő lányokat, nem szerette a formát, amit ad nekik!"

Vállrúd | Mimi Holliday luxus Ddesigner fehérnemű

<Vissza a Mimi fehérnemű bloghoz

Mint a mi történetünk?

Csatlakozzon a chathez, szívesen hallanánk a gondolataidat.

* Egy ügyfélre korlátozva

0 Comments

  • Még nincs hozzászólás. Legyen Ön az első, aki hozzászólást írt ehhez a cikkhez!

Kosárba helyezett cikk

Folytatni a vásárlást Az Ön kosara megtekintése