Iratkozzon fel a Mimi világára

és élvezze

luxus fehérnemű és gyönyörű fürdőruha frissítések e-mailben

közel

* Feliratkozással beleegyezel, hogy e-maileket kap tőlünk
és a miénk Adatvédelmi irányelvek>

Vissza Mimi blogjához

Interjú Damaris Evansrel a The Lingerie Journal-nál

Április 29, 2018

Damaris Evans - luxus designer fehérnemű

"Megállapítottam, hogy ha az ember vezet, amit mások csinálnak, akkor hagyja magára. Mindig megtettem, amit akartam, és hiszek abban, hogy követi a bélét. "- Damaris Evans.

Damaris Evans, a Mimi Holliday alapítója művészete a vérében. Nagyszülő nagyapja Sir William Rothenstein volt, aki a Royal College of Art volt. Betty nagyanyja a Királyi Művészeti Főiskolán tanult. Ott volt az angol szobrászok kortársa, Henry Moore és Barbara Hepwort. "A művészet nagy része volt a családom életének, és csodálatos volt az ilyen csodálatos művészek számára kiaknázni" - mondja Evans.

Damaris Evans - luxus designer fehérneműFent: Barbara Hepworth, Henry Moore és Damaris nagyanyja, Betty Rothenstein.

Nem csoda, hogy Damaris két sikeres intim ruhadarabot, Damaris-ot 2001-ban és Mimi Holliday-t alapított 2004-ben. Egy kis kölcsönzel kezdte üzleti tevékenységét a konyhaszekrényén, és egy demi-couture kollekciót és egy diffúziós vonalat váltott át, amely elsöprő dicséretet kapott.

MOST MODERNÁT

Damaris Evans - luxus designer fehérnemű

"Az egyetlen íjpálcát a világ minden tájáról repültek le, hogy a magazinok és a híres fenékfedelek legyenek."

Az 2005-ban meghívták a Buckingham-palotát, hogy találkozzon a királynővel a brit tervezők ünneplésére, és tervei a Vogue magazin címlapján szerepeltek. "A köpenyeimet a Kate Moss, a Liz Hurley, a Lara Stone, a Rosamond Pike és az egész világon élő ember szereti és viselik" - mondja. "Mimi családi név. Nem kérhetett többet.

Az 2017-ban a Damaris védjegyet kapott a népszerű ívelt nadrág designhoz. "Mindenki szerette, és örökre megváltoztatta a fehérnemű iparágat" - mondja Damaris a designról. "Az egyetlen íjpálcát a világ minden tájáról repültek le, hogy a magazinok és a híres fenékfedelek legyenek."

Damaris Evans - luxus designer fehérnemű

Azt mondja, hogy eljött az ötlet, mert valami szórakozást keresett a hagyományos dizájnhoz. Mivel a ruhadarab elülső része olyan kevés anyagot használ, a hátsó részre összpontosít. "Azt hittem, hogy szórakoztató és derűs lesz, hogy levágjak egy lyukat az aljából, és így tettem" - mondja. - Aztán szerettem volna egy nyakkendőt nyitni és becsukni a csizmát. Ahogy az íj megtörtént, a peepet borította, annyira aranyos volt. Még mindig mosolyog, amikor látom! "

A MIMI HOLLIDAY ÜGYFÉL

Damaris Evans luxus designer fehérnemű

Damaris azt mondja, hogy olyan nőket tervez, akik a legteljesebb életet szeretnék élni. "Nem félnek el a mulatságos nyomatoktól és a formatervezéstől, a fényes, összecsapódó színpompásoktól és az apró részletektől" - mondja. - Ő egy gömbölyű!

Ezek azok a részletek, amelyek folyamatosan megjelenik a terveiben. Ők játékos, vad, fényűző és pompás. "A fehérnemű annyira szórakoztató, mert nagyon unalmas unalmas ruhákat viselhetsz, és titokban tudhatod, hogy ezt az AMAZING melltartót mindannyiunk alatt" - mondja Damaris.

Damaris Evans - luxus designer fehérneműFent: Fizz a Mimi Holliday SS18 kollekcióból.

Rengeteg elegáns stílus található a jelenlegiben Tavaszi nyári kollekció. Damaris szerint a kedvencei Chi Chi Blanc és Chi Chi Blu (az alábbi képen). "Ők az első Sport Luxe stílusok, amiket tettem, és azt hiszem, annyira hűvösnek tűnnek" - mondja.

Damaris Evans - luxus designer fehérnemű

A Chi Chi Blanc kényelmet és stílust visel, szép, botanikus csipkével és grafikus csíkokkal, amelyek rugalmasak, amelyek támogatják és formálják. A Chi Chi Blu háromszög melltartó luxus kék árnyalatú kék kék árnyalatú, és az 70-k két háromszögét inspirálja. A széles rugalmas szalag Mimi Holliday betűkkel támogatást és alakot biztosít, anélkül, hogy alátétet vagy párnázást kellene igénybe venni.

Mindig kedvence, ha viselni kívánja, a magas csíkokkal ellátott nadrágos fűző. "Ezt egyre több történethez adom hozzá," mondja, "tisztán önző álláspontból, mert azt akarom viselni!"

A LINGERIE KIRÁLYA

A Tatler magazinról és jó okról nevezték el a "Fehérneműk királynőjét". Damaris a saját belső sávját az intim ruházati iparban faragta.

"Megállapítottam, hogy ha az ember vezet, amit mások csinálnak, akkor hagyja hátra," mondja. "Mindig megtettem, amit akartam, és hiszek abban, hogy követi a bélét."

<Vissza a Mimi fehérnemű bloghoz

Mint a mi történetünk?

Csatlakozzon a chathez, szívesen hallanánk a gondolataidat.

* Egy ügyfélre korlátozva

4 Comments

 • Juanita Mckeever

  Érdekli egy olyan hirdetési szolgáltatás, amely kevesebb, mint $ 49 havonta fizet, és több ezer embert közvetít, akik készen állnak a vásárlásra közvetlenül az Ön webhelyére? Válasz: lily5885mil@gmail.com további információkért.

 • Zen

  Megpróbál egy e-mail címet találni a Damaris számára. ………… zen4men@hotmail.com. ............. Kösz! zen

 • Damaris Evans

  David! Helló…. igazad van ... .. rossz nekünk a varázslat ellenõrzésére! Love Dam x

 • David Wills

  "Sir William Rothenstein, a Királyi Művészeti Főiskola alapelve".

  Damaris: Azt hiszem, azt fogja találni, hogy ő nem az elv, hanem a főnök.

Kosárba helyezett cikk

Folytatni a vásárlást Az Ön kosara megtekintése