Iratkozzon fel a Mimi világára

és élvezze

luxus fehérnemű és gyönyörű fürdőruha frissítések e-mailben

közel

* Feliratkozással beleegyezel, hogy e-maileket kap tőlünk
és a miénk Adatvédelmi irányelvek>

Vissza Mimi blogjához

Interjú Damaris Evansrel a The Lingerie Journal-nál

Április 29, 2018

Damaris Evans - luxus designer fehérnemű

"Megállapítottam, hogy ha az ember vezet, amit mások csinálnak, akkor hagyja magára. Mindig megtettem, amit akartam, és hiszek abban, hogy követi a bélét. "- Damaris Evans.

Damaris Evans, a Mimi Holliday alapítója művészete a vérében. Nagyszülő nagyapja Sir William Rothenstein volt, aki a Royal College of Art volt. Betty nagyanyja a Királyi Művészeti Főiskolán tanult. Ott volt az angol szobrászok kortársa, Henry Moore és Barbara Hepwort. "A művészet nagy része volt a családom életének, és csodálatos volt az ilyen csodálatos művészek számára kiaknázni" - mondja Evans.

Damaris Evans - luxus designer fehérneműFent: Barbara Hepworth, Henry Moore és Damaris nagyanyja, Betty Rothenstein.

Nem csoda, hogy Damaris két sikeres intim ruhadarabot, Damaris-ot 2001-ban és Mimi Holliday-t alapított 2004-ben. Egy kis kölcsönzel kezdte üzleti tevékenységét a konyhaszekrényén, és egy demi-couture kollekciót és egy diffúziós vonalat váltott át, amely elsöprő dicséretet kapott.

MOST MODERNÁT

Damaris Evans - luxus designer fehérnemű

"Az egyetlen íjpálcát a világ minden tájáról repültek le, hogy a magazinok és a híres fenékfedelek legyenek."

Az 2005-ban meghívták a Buckingham-palotát, hogy találkozzon a királynővel a brit tervezők ünneplésére, és tervei a Vogue magazin címlapján szerepeltek. "A köpenyeimet a Kate Moss, a Liz Hurley, a Lara Stone, a Rosamond Pike és az egész világon élő ember szereti és viselik" - mondja. "Mimi családi név. Nem kérhetett többet.

Az 2017-ban a Damaris védjegyet kapott a népszerű ívelt nadrág designhoz. "Mindenki szerette, és örökre megváltoztatta a fehérnemű iparágat" - mondja Damaris a designról. "Az egyetlen íjpálcát a világ minden tájáról repültek le, hogy a magazinok és a híres fenékfedelek legyenek."

Damaris Evans - luxus designer fehérnemű

Azt mondja, hogy eljött az ötlet, mert valami szórakozást keresett a hagyományos dizájnhoz. Mivel a ruhadarab elülső része olyan kevés anyagot használ, a hátsó részre összpontosít. "Azt hittem, hogy szórakoztató és derűs lesz, hogy levágjak egy lyukat az aljából, és így tettem" - mondja. - Aztán szerettem volna egy nyakkendőt nyitni és becsukni a csizmát. Ahogy az íj megtörtént, a peepet borította, annyira aranyos volt. Még mindig mosolyog, amikor látom! "

A MIMI HOLLIDAY ÜGYFÉL

Damaris Evans luxus designer fehérnemű

Damaris azt mondja, hogy olyan nőket tervez, akik a legteljesebb életet szeretnék élni. "Nem félnek el a mulatságos nyomatoktól és a formatervezéstől, a fényes, összecsapódó színpompásoktól és az apró részletektől" - mondja. - Ő egy gömbölyű!

Ezek azok a részletek, amelyek folyamatosan megjelenik a terveiben. Ők játékos, vad, fényűző és pompás. "A fehérnemű annyira szórakoztató, mert nagyon unalmas unalmas ruhákat viselhetsz, és titokban tudhatod, hogy ezt az AMAZING melltartót mindannyiunk alatt" - mondja Damaris.

Damaris Evans - luxus designer fehérneműFent: Fizz a Mimi Holliday SS18 kollekcióból.

Rengeteg elegáns stílus található a jelenlegiben Tavaszi nyári kollekció. Damaris szerint a kedvencei Chi Chi Blanc és Chi Chi Blu (az alábbi képen). "Ők az első Sport Luxe stílusok, amiket tettem, és azt hiszem, annyira hűvösnek tűnnek" - mondja.

Damaris Evans - luxus designer fehérnemű

A Chi Chi Blanc kényelmet és stílust visel, szép, botanikus csipkével és grafikus csíkokkal, amelyek rugalmasak, amelyek támogatják és formálják. A Chi Chi Blu háromszög melltartó luxus kék árnyalatú kék kék árnyalatú, és az 70-k két háromszögét inspirálja. A széles rugalmas szalag Mimi Holliday betűkkel támogatást és alakot biztosít, anélkül, hogy alátétet vagy párnázást kellene igénybe venni.

Mindig kedvence, ha viselni kívánja, a magas csíkokkal ellátott nadrágos fűző. "Ezt egyre több történethez adom hozzá," mondja, "tisztán önző álláspontból, mert azt akarom viselni!"

A LINGERIE KIRÁLYA

A Tatler magazinról és jó okról nevezték el a "Fehérneműk királynőjét". Damaris a saját belső sávját az intim ruházati iparban faragta.

"Megállapítottam, hogy ha az ember vezet, amit mások csinálnak, akkor hagyja hátra," mondja. "Mindig megtettem, amit akartam, és hiszek abban, hogy követi a bélét."

<Vissza a Mimi fehérnemű bloghoz

Mint a mi történetünk?

Csatlakozzon a chathez, szívesen hallanánk a gondolataidat.

* Egy ügyfélre korlátozva

15 Comments

 • Valeria Bui

  Üdvözlet, csak néztem ki webhelyét, és kitöltöttem a visszajelzési űrlapot. A webhely kapcsolatfelvételi oldala e-mailben küldi el ezeket az üzeneteket. Mi az oka annak, hogy az üzenetemet most olvassa? Ez a Szent Grál bármilyen típusú online hirdetésnél, ami az embereket ténylegesen olvassa el az üzenetét, és pontosan ezt csinálja most! Ha van egy hirdetési üzenete, amelyet webhelyek ezreihez szeretne felrobbantani az Egyesült Államokban vagy bármely más országban található kapcsolatfelvételi űrlapok segítségével, küldje el nekem egy gyors megjegyzést, még a szükséges résekre is összpontosíthatok, és a költségeim rendkívül ésszerűek. Küldjön választ a következő címre: harry2947har@gmail.com

 • Kerry Siebenhaar

  Megpróbál olyan hatékony hirdetéseket találni, amelyek valóban jó eredményeket hoznak? Sajnálom, hogy megkapták a kapcsolatfelvételi űrlapot, de valójában ez volt a lényeg. Küldhetjük hirdetési szövegét a weboldalakhoz a kapcsolatfelvételi űrlapokon keresztül, akárcsak akkor, amikor Ön ezt a hirdetést megkapja. Célozhat kulcsszóval, vagy egyszerűen csak tömeges robbanásokkal léphet a választott helyen található webhelyekre. Tegyük fel, hogy hirdetést kell küldenie az Egyesült Államok összes lakberendezőjéhez, csak a weboldalakat kapjuk le, és csak azokra küldjük el promócióját. Ha biztosítja, hogy valami olyat hirdet, amely releváns az ilyen típusú vállalkozások számára, akkor fantasztikus eredményt kap!

  Írjon gyorsbillentyű-e-mailt a jacob3640wod@gmail.com címre, hogy megtudja, hogyan csináljuk ezt

 • Roxanna Ahmad

  Szeretné havonta több ezer hirdetési webhelyen közzétenni hirdetését? Fizessen egy alacsony havi díjat, és gyakorlatilag végtelen forgalmat szerezzen a webhelyén örökre! További információkért tekintse meg a következő oldalt: http://www.submitmyadnow.tech

 • Levi Girardi

  Találnia kell egy olyan hatékony online marketingt, amely nem tele szarral? Bocsánatot kérlek, hogy ezt az üzenetet küldtem neked a kapcsolatfelvételi űrlapon, de valójában ez volt a lényeg. Küldhetjük hirdetési üzenetét a webhelyeknek az elérhetőségi űrlapokon keresztül, ahogy éppen ezt a feljegyzést olvasod. Meghatározhatja a célokat kulcsszó alapján, vagy egyszerűen csak tönkreteheti a tömeges robbanást a választott helyén található webhelyekre. Tegyük fel például, hogy hirdetést szeretne megjeleníteni az Egyesült Államokban az összes jelzálogkölcsön-közvetítőnél, csak a weboldalakat ragadjuk meg, és hirdetési üzenetet küldünk nekik. Mindaddig, amíg olyan terméket vagy szolgáltatást hirdet, amely az adott típusú vállalkozás szempontjából releváns, fantasztikus eredményeket fog kapni!

  Írjon be egy gyors megjegyzést a muhammad2435tay@gmail.com e-mail címre, hogy részleteket kapjon erről

 • Carmel Macadam

  Szeretné havonta elküldeni hirdetését az 1000 hirdetési webhelyen? Fizessen egy átalánydíjat, és gyakorlatilag korlátlan forgalmat szerezzen webhelyén örökre! További információért olvassa el weboldalunkat itt: http://www.postyouradsontonsofsites.xyz

 • Arron Armfield

  Szeretne havonta több ezer online hirdetési webhelyen népszerűsíteni vállalkozását? Egy kis havi fizetésért gyakorlatilag korlátlan forgalmat érhet el a webhelyére örökre! További részletek: http://www.submitmyadnow.tech

 • Wilhelmina Lytle

  Érdekli egy olyan reklám, amely havonta kevesebb, mint 50 dollárt számít fel, és több száz embert küld el közvetlenül az Ön webhelyére, akik készen állnak a vásárlásra? Kérem, küldjön nekem egy választ itt: walter3519rob@gmail.com további információkért.

 • Brock Finlay

  Olyan hatékony hirdetést keres, amely nem tele van ezzel? Elnézést kérlek, hogy ezt az üzenetet küldtem neked a kapcsolatfelvételi űrlapon, de valójában ez volt a lényeg. Küldhetjük hirdetési példányát a webhelyekre a kapcsolatfelvételi űrlapokon keresztül, ugyanúgy, mint most, amikor megkapja ezt a feljegyzést. Célozhat kulcsszóval, vagy elpusztíthatja a tömeges robbanásokat bármelyik országban, amelyet kiválaszt. Tehát tegyük fel, hogy hirdetést szeretne megjeleníteni az Egyesült Államok összes ingatlanügynöke számára, és csak azok weboldalait kapjuk le, és hirdetési szöveget küldünk nekik. Mindaddig, amíg valami olyat hirdet, amely releváns az ilyen típusú vállalkozások számára, akkor vállalkozása fantasztikus eredményt fog elérni!

  Írjon be egy gyors megjegyzést a sarah1916eva@gmail.com e-mail címre a működés részleteiről

 • Margo Tudor

  Hogyan szeretné hirdetni a hirdetését havonta több ezer hirdetési oldalon? Egy kis díjért gyakorlatilag korlátlan forgalmat fog elérni webhelyére örökre! Nézze meg honlapunkat a részletekért: http://www.postingmoreads.xyz

 • Ivan Dark

  Új vásárlókat keres? Több száz olyan vásárlót fogad, akik készen állnak a vásárlásra, közvetlenül az Ön webhelyére. Növelje a bevételeket gyorsan. Keresse meg az eredményeket már 48 órában. További információkért kérjük, válaszoljon a leo6843will@gmail.com e-mail címre

Kosárba helyezett cikk

Folytatni a vásárlást Az Ön kosara megtekintése