Iratkozzon fel a Mimi világára

és élvezze

luxus fehérnemű és gyönyörű fürdőruha frissítések e-mailben

közel

* Feliratkozással beleegyezel, hogy e-maileket kap tőlünk
és a miénk Adatvédelmi irányelvek>

Vissza Mimi blogjához

Egy nap a Fashion Intern egy életében

Jan 27, 2017

Dounia Boumaza egy francia diák, aki október óta foglalkozik a Mimi Holliday HQ-val.

Mimi Holliday | Divat Intern | Divatos munkák | Divat karrier

8: 45am: Fogok egy kávét dolgozni. A Primrose Hillben dolgozunk, ami olyan kedves terület, és mindenki megkapja reggeli kávéját a kis francia sörözőből a sarkon, hogy mindig összeütjenek egymással!

9am: Az értékesítési csapat és én egy nemzetközi szakkiállításra készülünk Párizsban. Megismerem a francia butikokat, majd e-mailben, egy lookbook-ot és meghívást kapok. Ezt azért teszem, hogy kinevezéseket rendezzenek a vásáron, mutassák meg nekik a gyűjteményt, és remélhetőleg, ha minden rendben megy, biztosíthatja a rendelést!

9.30am: A Vogue USA-ból sürgős felhívást indítottak március 2017 számukra, ezért összeállítottam egy válogatást a lövésért, és kiszállítottam. Az idő lényege, hogy holnapra mindent New Yorkba kapj!

11am: Ha találkoztunk, kijutok, hogy megragadjak egy kávét, és magammal szerezzek egyet. Soha nem voltam olyan koffeinos, mint azóta, hogy elkezdtem a szakmai gyakorlatomat.

1pm: Kapok ebédet a sörözőből szinte minden nap, mert ételük finom és a tulajdonos nagyon vicces. Ő és munkatársai franciaek, így amikor beszélgetek velük, kicsit úgy érzi magát, mintha otthon lennék. Ebéd közben felzárkózunk személyes életünkre, és viccelődünk. Nehéz komoly beszélgetést folytatni több mint 5 perccel ebben az irodában, imádom.

2pm: Damaris lánya néha a playgroup után lép be az irodába. Annyira imádnivaló, hogy nehezen tudok koncentrálni a munkára, ha csak játszani akarok vele!

3pm: Amikor nagyon elfoglalt vagyunk, segitek ügyfélszolgálati csapatunkat. Nagyon izgalmasnak tartom, hogy termékeinket az egész világon az ügyfelek felé küldjük.

4pm: Segítek a közösségi média számláin. A Pinterestben inspiráló táblákat készítek, ami igazán szórakoztató, hiszen a fehérnemű utcai stílust és egyéb olyan képeket keresek, amelyekről úgy érzem, hogy Mimi Holliday hangulatát illik. Én is segítek a Thea, a PR & Marketing Assistant-nak, hogy készítsen képeket az Instagram termékről. Sok időt töltünk, tökéletesen rendezve, minden apró részletek számítanak!

5: 30pm: Egy eseményes munkanap után néha kortyolgatunk a kozmoszban az irodában, vagy menjünk a helyi pubba, hogy megragadjunk egy kedves pohár bort, és osszuk meg kedvenc napjainkat. Rendellenes magatartás következhet be!

Kedvenc pillanatok eddig ...

Amikor megkaptuk az első mintát az AW17-hez, bemutattam őket, így meglátogattam őket, mielőtt bárki más, ami nagyon kiváltságosnak érezte magát.

Novemberben felvettük a lookbookot az SS17-ra, ami először volt a fotózásnál. Ez határozottan egy tapasztalat, amire emlékszem!

Mimi Holliday | Luxus fehérneműk | Sexy Lingerie | Tervezői fehérnemű

Az SS17 lövés jelenetei mögött.

Kétszer meg kellett küldeni egy megrendelést, amelyen a cím teljes egészében japánul írt. A gimnáziumban tanultam, ezért fordítottam; ez nagyon hasonlított a nyomozói munkához, és igazán jónak éreztem ezt a véletlenszerű munkatapasztalat használatát.

Októberi sajtónapunk volt, és üdvözölhettem, és pezsgőt is szereztem a csodálatos magazinok szerkesztőinek, mint a Vogue és az I: D!

Mimi Holliday | Luxus fehérneműk | Tervezői fehérnemű

Én és a csapat az SS17 Press Show után.

Párizsba mentem a globális értékesítési igazgatóval, hogy találkozzunk a Le Bon Marché-val, ahol bemutattuk nekünk a gyűjteményünket. Ez volt az első professzionális üzleti találkozóm, így nagyon ideges voltam és nagyon izgatott voltam!

<Vissza a Mimi fehérnemű bloghoz

Mint a mi történetünk?

Csatlakozzon a chathez, szívesen hallanánk a gondolataidat.

* Egy ügyfélre korlátozva

2 Comments

  • 大 黒 帆 乃 果

    イ ン タ ー ン シ ッ プ な ど ら 行 っ て い ま す か?

  • Kína

    Mà ¥ ske :) Vi fà ¥ r önmagában. A férfiaknak nincsenek boldogok a férfiak, akik megértik és aktívak. A férfiak és a férfiak és a férfiak a menekülésért felelősek. Blogok er et demokratisk og lÃ|bersà ¥ ret medie. Jeg kan ikke se, a hvordan det skulle kunne gøres anderledes? Hvem és vége, mert skulle kunne bestemme?

Kosárba helyezett cikk

Folytatni a vásárlást Az Ön kosara megtekintése